Monday, October 28, 2013

Vintage French Crystals & Japan Pearls

Vintage (1940-60) Prantsusmaa kristallid on armsas pruunist paberis pakendis, kirjad peal ja puha. Klassikalist värvi ja täiesti korraliku fooliumkihiga on nende kvaliteet päris hea. Kui neid võrrelda Austria Swarovski samaaegse toodanguga, siis on need tagasihoidlikumad, neil on vajaka ühtlus (kivide lihvitud tahud on erinevad ning pealt vaates pole päris ümmargused). Kuigi pole ehtekivid nii briljantsed, on need siiski suurepäraselt säilinud - tänu tervele fooliumkihile pole need muutunud udusteks.

Panin Prantsusmaa kristallid kokku vintage Jaapani pärlitega, mis samuti on tagasihoidlikud. Tulemuseks ümmargune pross!
Vaata ka prosse Etsy poest!
vintage Prantsuse ehtekivid kristallid originaalpakendis
vintage klaaspärlid pärlid Jaapan mdmButiik
vintage stiilis ehted pross kristallidega pärlitega mdmButiik
vintage stiilis ehted pross ehtekivid kristallid new vintage mdmButiik

Vintage French (1940-60) crystals came to me in their original brown paper package with writings and all. Classical color and perfect folio makes these pretty quality stuff. If I compare these with Austria Swarovski products from that period, French ones are more modest and also lack uniformity (the facets vary and stones are not really round when looked closely). Although the rhinestones are not brilliant these French crystals are perfectly preserved - thanks to the folio that is in great state the stones are not cloudy.

I matched these French crystals with vintage Japan pearls that are also rather modes. Outcome is a round shaped brooch!
See more brooches from my Etsy shop!

2 comments:

Ruta said...

Oh see "bruutsh" on taaskord täiesti minu tassike teed! Puhas klassika. See ei saa mitte meeldida!

Katrin mdmB said...

:)Kristall koos pärliga on klassika. Kuidagi eksootiline oli kasutada ehtekivisid, mis pole valmistatud Austrias või Tšehhoslovakkias.
Tänud :)