Wednesday, July 25, 2012

Violet Set

Ma armastan puhkust! Olen saanud tegeleda ehetega juba mõnda aega nii, et sõrmejäljed narmendavad :) Siin on näitamiseks üks komplekt kaelakee ja käeketi näol. Kasutasin käsitsi tehtud lillasid helmeid - nendel on hõbe foolium sees ning pealispind on matt - lükitud peenikesele ketile. Muidugi on ka Tšehhi klaaspärleid jm imitatsioon pärleid. Ja Swarovski ehtekive Light Amethyst kahes suuruses.
Kasutasin sama kujundust veel kahel komplektil. Üks on samade helmestega, mis see siin, ainult ehtekivid on Swarovski Crystal. Teise värvid on aga pärlid ja kärtspunane :)
Praegu Etsy's.



Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
I love vacation! I've been able to make jewellery for full days :) Here you see a set of a necklace and bracelet. I used lampworked beads - with silver foil and frosted surface - that are strung on a very fine chain. Ofcourse Czech glass pearls and other imitation pearls. And Swarovski rhinestones in Light Amethyst in two sizes.
I used the same design in two other sets too. One is with same beads as this one, only with Swarovski Crystal rhinestones. Other one has pearls with lipstick red beads :)

Now on Etsy.

2 comments:

Kristi said...

See vahepealne paus on küll imeliselt mõjunud. Nii ilusad komplektid, et võtab sõnatuks.

Liia käsitöö said...

Võrratu!