Saturday, January 15, 2011

News

Teine seeria prosse. Need kandilised metallplaadid on hästi kauni ja peene mustriga! Kuigi pildilt paistab pross kohati läbi, on ka neil prossidel topelt plaadid, et ka teiselt poolt kena oleks. Kahju, et niimoodi topelt kasutamisega need nii ruttu otsa saavad. Prossidel on läbimõõt 4cm.

Ja veel. Sain ühe suure tellimuse kätte. Tšehhi seemnehelmed. Oh ja ah, kui armsad. Muidugi nägin tellimuse koostamisega roppu vaeva ja aega läks ka. Kuu aega panin esialgset nimekirja kokku, mida vahepeal pidin sada korda muutma ning lõpuks polnud sellest mingit kasu ja pidin otsast peale alustama... Mul on vist midagi viga, sest... Ei jõua ära oodata, millal saaks veel tellida!

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket
Photobucket

Another series of brooches. These square-shaped stamped filigree plates are gorgeous! And although you see on the photos that there are holes to see through I did put them double so backside would look nice. It's a shame that using double per brooch means that I need to order some more. Brooches measure 4cm across.

And more. I received an order. Czech seedbeads. Pretty little things. The process of ordering was not pretty at all. And it took so much time. The whole month I tried to put together a primar list of beads making inquiries of what is in stocks and for the prices and then when all the work was done I had to start from the beginning again... There's something wrong with me, because.. I can't wait to order some more!

2 comments:

Eveli said...

Väga, väga armsad prossid! Mulle meeldib eriti punase ja türkiisi kombinatsioon, AB läikega läbipaistvad sobivad ka väga hästi sinna juurde ;)

Katrin mdmB said...

Arvad? Ma olen tegelikult AB viimistlust pisut vältinud. Siit vihje, kui tahad 30-40ndate stiilis ehteid teha, siis väldi ka ;) Sest AB leiutati 1955 aastal. Loomulikult hr Swarovski poolt. Aga kui seda mõnda aega ei kasuta, siis tundub see jälle uus ja huvitav.

Aitäh kommentaari eest!