Saturday, November 22, 2008

In the Circle

Vahel tundub, et rutiin hakkab mõjuma väsitavalt. Vahel tundub, et kõik on hall ja üksluine. Ja vahel tuleb pingutada, et mõelda värvidele ja millelegi teistsugusele.
Siin on table cut türkiisivärvi klaashelmed, lihvitud goldstone helmes ning tillukesed metallhelmed terastrossil. Lihtsalt naeruväärne, kui palju aega mul kulus sellise lihtsa käeketi tegemiseks :) Sättisin neid helmeid igat pidi ja arutlesin, milline neist see kõige parem oleks. Kas mitte lükkimine olegi üks raskemaid asju? ;)



Sometimes it feels like the routine gets really tiring. Sometimes it seems that everything is grey and drab. And sometimes it needs an effort to think of something colorful and different.
Here are turquoise colored table cut glass beads, faceted goldstone and tiny metal beads on a bead wire. It's ridiculous how much time it took for me to get it right :) I strung this bracelet so many times and tried to find the best outcome. Isn't the stringing the most difficult thing? ;)

4 comments:

Anonymous said...

Imekaunis! Lihtne ja keeruline nagu haikud - mida vähem sõnu, seda rohkem peavad need tähendama:). Kui sa nüüd aru said, mis ma sellega öelda tahtsin:D
Muide mismoodi need tablecut helmed tehtud on ja miks nad nii kallid on?

Katrin mdmB said...

:) Ma vbl aiman, mis sa mõtled ;) Aga seoses table cut helmestega... Neil on tavaliselt tuumik värv ja pealmine töötlus (kas AB, metallivärvi või marmorilaadne vms värvikiht, või hoopis matt viimistlus) ning siis on kahelt poolt lihvitud siledaks, mistõttu on neil lauamoodi välimuse :) Hinna kohta ei oska põhjust öelda, kuna ei tea, mistõttu nende tehnoloogia erineb tavaliste lihvitud helmeste omast. Igaljuhul on neis helmestes selline vana aja hõng ning kõrgema klassi välimus :P

Kreet said...

Lükkimise osas on sul täisesti õigus! Mõtled küll, et mis see siis ära ei ole paar helmest ritta panna aga päriselt ei tule sugugi nii lihtsalt välja :)

MARRE said...

mina olen ka kahe käega selle poolt, et lükkimine on üks keerulisemaid asju. see õige rütmi leidmine võtab ikka tohutult aega. aga see käevõru on väga kena!