Tuesday, July 22, 2008

Pinkomania

Lõpuks tabas see mind taas. Mul hakkasid *roosa* sümptomid esinema mõned nädalad tagasi ning nüüd põen täies hoos. Kaks esimest keed on tehtud Atlantise stiilis... ainult et roosa :) Esimesel kaelakeel on roosa 12mm swarovski rivoli. Teisel on pisut rohkem swarovskeid... roosasid. Kolmandal on armas õieke, roosade õielehtede, tolmukate ja (roosa) swarovski südamega. Muide teise kaelakees on nii palliketti kui tavalist ketti ja see pallikett on roosa :P Leidsin selle eile Tiimarist, oli prillikett 25 eegu eest. Need keed on müüdud.


Finally it struck my again. I've got the *pink* symptoms since couple of weeks ago and now it's here. First two necklaces are made in the same style as Atlantis... only they are pink :) First necklace has a 12mm swarovski rivoli. Second one has more swarovskies... in pink ofcourse. Third one has a cute flower with pink petals, pink anthers and the center from (pink) swarovski. By the way, the second necklace has ball chain and regular chain and that ball chain is pink :P I found it at Tiimari yesterday, it was actually ment to hold glasses. All necklaces are sold.

6 comments:

Morrgan said...

Awww, pink can be so pretty. :)

Hiline said...

Ossa! kuidas Sa rivoli sädeluse oled pilti saanud!
Hulk aega imetlesin selle sädelust, enne kui keed ennast nägema hakkasin :)
Su tööd lähevad aina ilusamaks ja huvitavamaks. Ja ütle, mis ütled, aga alates "Salaaiast" oled jõudnud mingile "teisele tasandile".

Anonymous said...

Kui ilusad keed! Lemmik on keskmine ja just selle Tiimari leiu pärast! Sobib nii hästi riptastiga kokku!

Anonymous said...

see viimane anonüümne kommija oli lillelemb!

Katrin mdmB said...

It sure can, morrgan! And it also so sweet color.

Heh, Mirjam, eks need kivid ongi need ilusad asjad seal keedes. Mind kurvastab see, et ma ei suuda neid traadi mässimisi teha ühtlaselt, eriti nende aasade juures... Eks mida väiksem töö, seda raskem see on - need ripatsid on kõik väiksemad kui Atlantise oma.

Lillelemb, jah, need palliketid on armsad. Ja see roosa on sarnane kolmnurksele swarovskile (mis on rose, teised on kõik light rose). Seetõttu nad sobivad. See kee on minu arvates piiri peal, mõnikord vaatan, et täitsa maitsetu, a teinekord et mõnusa kiiksuga :)

Hiline said...

Ega Sa programmeeritav masin pole, et keerud peaksid olema mikroni täpsusega. Käsitööle annabki ju see võlu. Ma olen moe tippdisainerite töid näinud, mida hinnatakse just sellepärast, et õmmeldud käsitsi ja õmblused näha, sama kleit masinal õmmelduna oli 3x odavam.
Minu silmis see ebaühtlus isegi sobib, tangide sälke küll ei paista traadil karjuvalt silma :)
Oled mingil imelisel loomesoonel - lase aga edasi, ootan juba põnevusega järge.