Monday, June 16, 2008

Still Water

Siin on see põhjus miks ma paar kuud tagasi hakkasin otsima kohti swarovski kristallide võimalike ostmise kohti. Tegu on tellimustööga. Kivi valis välja tulevane omanik, kivi suurus on 30x22mm ja värviks aquamarine. See pross on tehtud messingtraadist, veel on seal väikeseid mageveepärleid ning klaasist seemnehelmeid. Selle valmimine läks üle kivide ja kändude ning päris mitmel korral oli mul tunne, et sellest tööst ei tule mitte midagi välja... Ideid oli sadu ja kõik olid kasutamiskõlbmatud. Koba peale hakkasin lihtsalt pihta, teadmata mida teen. Hirmus. Tunne oli nagu mõnel lõbustuspargi atraktsioonil, kus hetk enne alla kihutamist tabad end ebalõbusas meeleolus, suled silmad ja loodad, et kõik lõppeb hästi. Aga tulemus, mnjaa... Poleks eales arvanud, et see (misiganes 'see' ka ei oleks) õnnestub :)




Now here is the reason why I started to look for swarovski stones a couple of months ago. This is a custom work. The stone was picked out by the person who ordered the brooch, stone is 30x22mm and the color is aquamarine. I made this brooch from brass wire, small freshwater pearls and glass seedbeads. Making this was not easy and there were so many moments when I thought this will all go wrong... There were zillions of ideas but nothing I could use. So I just took a breath and started, not knowing what I was doing. It was horrible. It felt like on a rollercoaster of some socalled funfair realizing I'm not so amuzed and at the very moment I race off I close my eyes and hope things will end well. But the outcome, well... I've never guessed that it (whatever 'it' was) would work :)

13 comments:

Anonymous said...

Lihtsalt vapustav!

Seda on vist ebaviisakas küsida, aga.. kas sa elatad end ehete tegemisega ära?
Poodides müüakse nii palju koledaid asju, mis maksavad hingehinda. Kui juba koledad asjad suurt hinda maksavad, siis peaksid sina päris rikas olema!:)

Edu!

Katrin

Anonymous said...

Sinu ehted, nagu alati, on täiesti imelised!

Tegelikult tahtsin öelda, et nii... kuidas nüüd öelda... armas on lugeda seda, et ka sina, vana kala, oled vahel ebakindlusega jännis. Tulemuses ei paista muidugi kõhklusi-kahtlusi mingilgi määral välja- kõik on perfekto!

Jõudu sulle edaspidiseks! Sinu blogi on täis ainult headust ja ilu- käin siin südant soojendamas :-)))

Rees

Lucy said...

Mul lihtsalt ei jätku sõnu! Super!

Hiline said...

Tõesti super!!!
Ega ise ka ei taha eriti tellimise peale teha, iseasi kui antakse täielikult vabad käed.

Christina J. said...

That is so gorgeous! It is just the kind of thing I would wear.

Anonymous said...

See on lihtsalt liiga ilus, et tõsi olla:) Filigraanne. Fenomenaalne. Fantastiline.

Anonymous said...

See on ime-ime-imeilus! Tõeliselt ilus! :D
Oeh...

*imetleb*

Kreet said...

See on ülivõrdes lahe. Mulle endale meeldivad hullult sellised viktoriaanlikud ehted. Sinu viimaseid töid vaadates tekkiv vaid küsimus, kust sa võlud välja nii vaimustavaid kive?
Super töö!

Katrin mdmB said...

Thank you all for your supportive comments/Aitäh kõigile!

emicraft - õudne öeldagi, et tegelikult jäävad paljud asjad seisma. Olen müügiosas täiesti äpu. Sellepärast leian DaWanda mulle sobivat, et seal on kindel ja lihtne süsteem ning see natuke laseb mul tunda ennast müügiasjast eemal (just nii nagu meeldib). Aga rikas ma pole, kuidas saakski kui ma enamuse sissetulekust helmeste jm peale kulutan :)

Rees - hehe, ma olen täitsa tavaline inimene ;)

kreet - aitäh kommentaari eest. Kivide hankimise osas on informatsioon eelmises postituses ;)

Anna- Helena Saarso said...

imepeen ja -kena töö

Brixuk said...

Väga kaunis, nägin juba otseelus kah seda :). Sa teed supertöid! Iga natukese ajatagant käin su ehteid imetlemas ;)

Brix

X by Leina Neima said...

Super! Mul vist ei oleks ilmaski nii palju kannatust, et selline imeasi valmis teha :)

Terje said...

Imeilus! Sinu käte vahel saavad ehted omale "hinge" ja neid vaadates on neisse justkui sõnum kirjutatud. Oh, tõesti nii ilus!