Wednesday, February 27, 2008

Color of the month: Grey February

Veebruarikuu värviks valisin halli. Ei tea miks, aga see kuu tõi palju muret ja jama, mis mõnedel puhkudel pole siiani lahenduse saanud... Kui murel oleks värv, siis oleks see minu arvates ikka hall.
Hall on tegelikult üks ilus värv (ärgem puudutagem värviteooriaid, mille kohaselt akromaatiline hall pole värv, eks?), tal võib olla tohutult palju erinevaid varjundeid, ta võib olla nii soe, kui külm...









So I chose grey for February. I don't know why, but this month has brought so much worry and trouble that in some cases haven't found their conclusion yet... If worry would have a colour, it would be in my opinion grey.
Grey is a beautiful color though, (lets not think about those colour-theories that claim achromatic grey not to be a colour, right), it can have so many variations and it can be warm or cold...

5 comments:

MARRE said...

loodan, et su mured ja jamad kõik peagi ikka lahenduse leiavad. Igatahes su murevärvi ehted ei ole sugugi mureliku ilmega. väga ilusad.

vaatasin teised colour of the monthid ka uuesti üle. Küll sa oled väga palju väga ilusaid ehteid teinud!

Anonymous said...

Aitäh sulle. Eks kõik kunagi lõppeb ja ma ka loodan, et enamvähem talutavalt :)

Anonymous said...

Hall on minu jaoks väga kaunis ja soe värv, seega, minu silmis on siin hulk ahvatlevaid ja sooje ehteid!

Smadar's Treasure said...

I think you are right - gray can be warm or cold. I usually think of it as a balancing color.
I love your collection!

Smadar

Jennyfer said...

Mul tekkis küsimus,et kui sa nii kaua juba oled ehteid teinud ja paistab et piisavalt palju,siis mis sa nendega edasi teed?