Monday, January 14, 2008

Golden Earrings

Kuldsed kõrvarõngad. Tegelikult pole need kuldsed vaid kullavärvi. Kasutasin nimelt messingtraati ja komponente. Traadimässimise keskel ilutsevad valged käsitsi valmistatud India helmed, lisaks bicone-lihviga türkiisi tooni ja tavalise lihviga punast tooni helmed. Ketid on 2,5cm pikad. Kogu kõrvarõngas on ilma konksuta oma 7cm pikkune! Nendele kõrvarõngastele panin nn lukustuvad konksud. Täitsa head on, eks vajab pusimist, et neid kõrva saada, kuid kui need omal kohal, ei torgi, ega lähe kaduma :)




Actually they're gold color. I used brass wire and components. In the center of wire wrapping there are white handmade beads (India), also there are turquoise colored bicone-faceted and fire polished red beads. Chains are 2,5cm long. These earrings are 7cm long excluding the hooks! I used lever backs. I like those, although it takes time to get them in your ear, when they're set there's no stinging or getting missing.

4 comments:

MARRE said...

oi kui ilusad! ja selline julge värvilahendus, ma ise ei tuleks külls elle peale et punast ja sinist ühte ehtesse kokku panna :) aga mõjub hästi

viki said...

voppa, millised värvikombinatsioonid :D

Anonymous said...

Väga ilus, meenutab mulle millegi pärast ajastut a´la "Sõda ja rahu" ning "Anna Karenina" :)
Kui ma tahaks tellida endale Sinu näputööd, siis kuidas seda teha?

Katrin mdmB said...

Aitäh! Mulle muide meenutab see värvikombinatsioon millegipärast valget portselani, millel sinist, punast ja kulda :)
heidi - alustuseks tuleks ühendust võtta ja kirjutada, mis sul mõtetes mõlgub. Vasakus tulbas on isetegija.net nupu kohal väike link Contact, sealt saad emaili: mdmB@hot.ee ;)